Autó átnézés Dunakeszi Ábrahám Pál utca kiszállással

Megosztás

Autó átnézés Dunakeszi Ábrahám Pál utca kiszállással – Opel Corsa B

Használt autó átvizsgálás Dunakeszi Ábrahám Pál utca autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen megvett járműve nem állna néhány hét múlva már a szerelőnél? Szeretné, ha egy hozzáértő autóvásárlási tanácsadó átvizsgálná a jelöltjét?

Az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem szavatolja, hogy megéri megvenni az autót, és megeshet, hogy a szomszéd nem tudja pótolni az elrejteni kívánt hibák felderítésében tapasztalt szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően vállaljuk egy vagy akár több gépkocsi átvizsgálását lakóhelyén, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Elkerüljük, hogy olyan kocsit vegyen meg, amit utólag megbánna.
 • Elmondjuk a gépkocsi szokásos alaphibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen várható költségek merülhetnek fel az adott autóval kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Gyakori hibák használt autók vásárlásakor

 1. Az autó vevője azt hiszi, hogy a digitális világban már nem lehet visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók esetében a km óra előre pörgetést szinte lehetetlen bizonyítani, ugyanis ha a km óra manipulálása, az eladó nyilatkozhatna úgy, hogy ő eleve ilyen állapotban hozta be a gépkocsit. A külföldről behozott használt járművek ellenőrzésekor műszerrel vizsgáljuk a km óra manipulálásának tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés mellőzése. A kocsik kasztniján típusonként különböző a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a jármű balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, pusztán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az már jó dolog, de sajnos sokan nem tudják, hogy hol érdemes ellenőrizni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a mért adatokat.
 3. Sokan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft azonnali költséget is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal cserélni kell az abroncsokat, mert olyan elhasznált állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még elfogadható lenne, azonban a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget jelenthet autótípustól függően, különös tekintettel abban az esetben, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett autó. Különbség van az autók felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A motor teljesítménye is meghatározó mértékben befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése nagyjából sejteti a potenciális meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén a járművön.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vásárláskor javasoljuk figyelembe venni

 1. Mindegy, hogy mit állít a kereskedő, az egyedüli objektív szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig be sem volt indítva az autó” típusú magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a kolléga alkosson szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Könnyen megeshet, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is a döntése előtt. Megesik, hogy úgy látjuk a gyakorlatban, hogy célszerű várni a döntéssel, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete vázlatosan

Az alábbi felsorolás nem kimerítő, csupán a jellemző munkafázisokat ismerteti.

 • Külső átnézés: pl. rétegvastagság, illesztések állapota
 • Belső vizsgálat: légzsák csere, csomagtartó
 • Alul: pl. kipufogó rendszer. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a futómű, féltengely felmérése.
 • Motor vizsgálata: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
 • Működés ellenőrzése: a kocsi beindításakor menetpróba.

Az ellenőrzés után részletes jelentés a megállapított problémákról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak elmondása.

Műszeres használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Ábrahám Pál utca és számítógépes fedélzeti diagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Dunakeszi Ábrahám Pál utca körzetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott autók vizsgálatát tudjuk elvégezni!

A ránézésre megkímélt állapot nem életbiztosítás, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a rokon helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket.

Az alábbi képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról:

használt kocsi átnézése Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca területén?

A gépjármű általános állapotának szemrevételezése Dunakeszi Ábrahám Pál utca övezetében

Autó külső átnézése: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak állapota.

Autó belső átnézése: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának megtekintése.

Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és fékhatás vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával.

számítógépes motordiagnosztika Dunakeszi Ábrahám Pál utca

A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más műszaki paraméter is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep.

Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők több év távlatában határozzák meg a kocsi állagmegóvásának költségeit, de nyilvánvalóan érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében.

Az adott gépjármű műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használtautó ellenőrzés ára Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Az adott gépjármű ellenőrzésének költsége attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az audit összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megmondani.

használt kocsi alapos átnézésének ára Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen részletezett szakvéleményt kell mondani a kinézett gépkocsiról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

Az alapos, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett átvizsgálás akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az újdonsült autótulajdonosnak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott járműtől!

Az összes gond észlelhető a vásárlás helyén?

Sajnos ez nem igaz. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szervizműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a futómű hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Sajnos igen. Mivel nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a kocsi használata során.

üzemanyagadagoló diagnosztika Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Milyen berendezéseket alkalmazunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó elemzőeszköz, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak.

Tekintettel arra, hogy a motor az autó legféltettebb része, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan tanácsos elvégezni!

A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának részei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ehhez kapcsolódóan a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Sok helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni?

A próbamenet olyan lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak ajánlunk.

Tesztúttal diagnosztizálható, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Kopogás az autó különböző komponensei felől
 • A jármű menetzaja
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor zörejei
 • A váltó hibái
 • A kuplung kopása
autó ellenőrzése nyaralás előtt Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Általában a következő autómárkák átnézését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • Használt Alfa Romeo 166 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Helyszíni Audi A3 autó értékbecslés
 • Helyszíni BMW 220 átnézés utazás előtt
 • Olcsó Citroen DS3 előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Olcsó Chrysler 300 átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Mindenre kiterjedő Dacia Duster átnézés utazás előtt
 • Mindenre kiterjedő Daewoo Tico helyszíni állapotfelmérés
 • Mobil Ford Galaxy használtautó vásárlás
 • Műszeres Daihatsu Cuore felkészítés műszaki vizsgára
 • Szakértő Dodge Avenger autó értékbecslés
 • Alapos Fiat Fullback helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Ford KA előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Szakértő Honda S 2000 felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Helyszíni Hyundai I40 használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Megbízható Jaguar E-Type használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Jeep Compass felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Kia Soul átvizsgálás külföldi út előtt
 • Megbízható Lada Niva átnézés utazás előtt
 • Megbízható Lancia Ypsilon előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Land Rover Range Rover Evoque helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Alapos Lexus IS átvizsgálás külföldi út előtt
 • Megbízható Lincoln MKX műszeres vizsgálata
 • Hétvégi Maserati Coupe felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Mindenre kiterjedő Mazda MPV előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Használt Mercedes A osztály helyszíni állapotfelmérés
 • Olcsó Mitsubishi Lancer felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Nissan GT-R átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Helyszíni Opel Mokka helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Alapos Peugeot 405 műszeres vizsgálata Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Használt Pontiac GTO helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Mindenre kiterjedő Porsche Cayman használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Használt Renault Master átvizsgálás külföldi út előtt
 • Műszeres Rolls-Royce Silver Spur előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Szakértő Rover 600 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Olcsó Saab 9-3 előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Seat Arona átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Skoda Octavia használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Megbízható Smart Forfour átvizsgálás külföldi út előtt
 • Műszeres Ssangyong Rodius átnézés utazás előtt Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Alapos Subaru Levorg autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Suzuki Swift helyszíni állapotfelmérés
 • Megbízható Tesla Roadster autó értékbecslés Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Mindenre kiterjedő Toyota GT86 használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Használt Volkswagen Scirocco műszeres vizsgálata Dunakeszi Ábrahám Pál utca
 • Hétvégi Volvo S70 használt autó állapotfelmérés
 • Használt Zastava GTL 55 használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Ábrahám Pál utca

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne csak évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni az autó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi teljes körű állapotfelmérésével Dunakeszi Ábrahám Pál utca körzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni gépkocsi átvizsgálás Dunakeszi Ábrahám Pál utca övezetében, vizsgálat a helyszínen +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére