Jármű átnézés Dunakeszi Ady Endre utca autópiacon – Kia Magentis

Megosztás

Jármű átnézés Dunakeszi Ady Endre utca autópiacon – Kia Magentis

Használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca a helyszínen, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen megvett autója nem állna néhány hét múlva már a szervízben? Szeretné, ha egy hozzáértő szerelő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri az árát a kinézett autó, és előfordulhat, hogy a szomszéd nem tudja pótolni a rejtett problémák felderítésében hozzáértő szerelőt.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően tudjuk megcsinálni egy vagy akár több gépkocsi átnézését otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Elkerüljük, hogy olyan járművet vásároljon meg, amit később megbánna.
 • Ismertetjük a kocsi jellemző problémáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen sejthető költségek fordulhatnak elő kocsijával kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca

Gyakori hibák használt autók megvásárlásakor

 1. A kocsi vevője azt hiszi, hogy ma már nem lehet visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, hogy manipulálta a km órát. A Németországból behozott használt autók kapcsán a km óra manipulálását gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, ugyanis ha be is bizonyosodna a km óra pörgetése, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő már így vásárolta meg a járművet. A más országból behozott használt kocsik vizsgálatakor műszerrel olvassuk ki a km óra tekerésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének kihagyása. Az autók külső elemein típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a jármű balesetet szenvedett, és szervizelni kellett, mindössze gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, azonban sajnos sokan nem tudják, hogy mely részeket kell vizsgálni, és nem mindenki tudja értelmezni a mért adatokat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez akár százezer forintos nagyságrendű többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvételekor szinte azonnal le kell váltani az abroncsokat, mert olyan elhasznált állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még elfogadható lenne, viszont a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos kiadást jelenthet kerékmérettől függően, különös tekintettel akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett jármű. Különbség van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is komolyan befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra használható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vétele során ezekre érdemes figyelni

 1. Mindegy, hogy mit állít az eladó, az egyetlen objektív szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű állításoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
 2. Ne a szomszéd alkosson véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért a járművekhez, mint mi! Okosabb elkerülni a problémát, de ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott jármű jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy vegyen szemügyre több autót is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy megéri várni a döntéssel, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata vázlatosan

A következő felsorolás nem kimerítő, csupán a főbb lépéseket demonstrálja.

 • Külső vizsgálat: pl. karosszéria, illesztések állapota
 • Belső felmérés: légzsák csere, esetleges kopások, repedések
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékek, olaj lerakódás felmérése.
 • Motor felmérése: olajfolyás, váltó, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor menetpróba.

A felmérés után részletes tájékoztatás a tapasztalt gondokról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak magyarázata.

Műszeres Suzuki állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca és computeres autódiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó Dunakeszi Ady Endre utca környékén. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot!

FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 interfésszel ellátott járművek átnézését tudjuk elvégezni!

A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt.

Az alábbi képet megnyomva azonnal hívhat minket okostelefonról:

autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Ady Endre utca

Mit lehet ellenőrizni az autón Dunakeszi Ady Endre utca övezetében?

A kocsi átfogó állapotának auditálása Dunakeszi Ady Endre utca régiójában

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű szemrevételezésével feltérképezhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, a gumik átnézése.

A gépkocsi belső átnézése: többek között az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj nem megfelelő állapotának megállapítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése.

Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor programozás, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával.

műszeres fékhatás mérés Dunakeszi Ady Endre utca

A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más műszaki mutató is detektálható, pl. főtengely jeladó, gyújtásvezérlő.

Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok évek múltán szabják meg a kocsi állagmegóvásának költségeit, de okvetlenül figyelembe kell venni az autóvétel tekintetében.

A jármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használtautó ellenőrzés ára Dunakeszi Ady Endre utca

A jármű átvizsgálásának költsége attól függően változik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az audit díját telefonos megbeszélés után tudjuk megadni.

használt kocsi alapos átnézésének ára Dunakeszi Ady Endre utca

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átnézéshez szükséges idő függ attól, hogy mennyire alapos elemzést kell kiállítanunk a kinézett járműről.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A részletes, szakszervizben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Az összes hiba detektálható a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések csakis szervizműhelyben vihetők véghez. Ezek közé tartozik pl. a fékek hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások keletkeztek a kocsi használata során.

gépjármű állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca

Milyen eszközöket vetünk be az autó átnézéséhez?

A legdrágább eszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki.

Mivel a motor az autó legköltségesebb komponense, ezt a vizsgálatot vitathatatlanul ésszerű elvégezni!

A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, így meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), így a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb sérüléseire is lehet következtetni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni?

A tesztkör olyan alkalom, amit az összes használtautó vevőnek tanácsolunk.

Próbamenettel feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:

 • Zörejek az autó különböző komponensei felől
 • A gépkocsi menetzaja
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékek állapota
 • A motor zörejei
 • A váltó megfelelő működése
 • A kuplung kopása
autó felkészítése hosszú útra Dunakeszi Ady Endre utca

Leggyakrabban az alábbi típusok felülvizsgálatát hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • Szakértő Alfa Romeo 166 műszeres vizsgálata Dunakeszi Ady Endre utca
 • Műszeres Audi 90 helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Megbízható BMW 120 helyszíni állapotfelmérés
 • Alapos Citroen DS4 műszeres vizsgálata Dunakeszi Ady Endre utca
 • Használt Chrysler Crossfire felkészítés műszaki vizsgára
 • Megbízható Dacia Sandero helyszíni állapotfelmérés
 • Használt Daewoo Nubira autó értékbecslés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Hétvégi Ford Fiesta felkészítés műszaki vizsgára
 • Szakértő Daihatsu Materia átvizsgálás külföldi út előtt
 • Műszeres Dodge Caliber autó értékbecslés
 • Alapos Fiat Barchetta műszeres vizsgálata
 • Használt Ford Puma előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ady Endre utca
 • Mindenre kiterjedő Honda Accord használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Alapos Hyundai Accept előzetes műszaki átvizsgálása
 • Megbízható Jaguar F-Type előzetes műszaki átvizsgálása
 • Alapos Jeep Wrangler autóvizsgálat helyszínen Dunakeszi Ady Endre utca
 • Hétvégi Kia Rio helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Szakértő Lada 110 előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Ady Endre utca
 • Mindenre kiterjedő Lancia Ypsilon átnézés utazás előtt Dunakeszi Ady Endre utca
 • Alapos Land Rover Defender használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Ady Endre utca
 • Alapos Lexus ES autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Ady Endre utca
 • Használt Lincoln Navigator autóvizsgálat helyszínen
 • Helyszíni Maserati Granturismo átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Ady Endre utca
 • Helyszíni Mazda B 2500 autó értékbecslés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Műszeres Mercedes Vito előzetes műszaki átvizsgálása
 • Műszeres Mitsubishi Lancer autó értékbecslés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Hétvégi Nissan 350 Z autó értékbecslés
 • Használt Opel Astra H használt autó állapotfelmérés
 • Szakértő Peugeot 301 műszeres vizsgálata
 • Szakértő Pontiac Sunfire átvizsgálás külföldi út előtt
 • Olcsó Porsche 928 átnézés utazás előtt
 • Olcsó Renault Twingo műszeres vizsgálata
 • Helyszíni Rolls-Royce Corniche autó értékbecslés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Megbízható Rover 400 helyszíni állapotfelmérés
 • Olcsó Saab 900 előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Seat Tarraco használt autó állapotfelmérés
 • Szakértő Skoda Kodiaq autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Smart Crossblade használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Hétvégi Ssangyong Musso átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Ady Endre utca
 • Mindenre kiterjedő Subaru Forester autó értékbecslés
 • Alapos Suzuki Alto helyszíni autó állapotfelmérés
 • Alapos Tesla Model S átnézés utazás előtt
 • Szakértő Toyota HI Lux felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Ady Endre utca
 • Alapos Volkswagen Sharan használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Ady Endre utca
 • Mindenre kiterjedő Volvo Amazon helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca
 • Alapos Zastava GTL 55 átnézés utazás előtt Dunakeszi Ady Endre utca

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó átnézésével Dunakeszi Ady Endre utca környékén +36 70 352 1562!

Helyszíni gépkocsi állapotfelmérés Dunakeszi Ady Endre utca övezetében, átnézés a helyszínen +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére