Jármű átnézés Dunakeszi Állomás sétány kiszállással

Megosztás

Jármű átnézés Dunakeszi Állomás sétány kiszállással – Nissan Juke

Használt jármű átvizsgálás Dunakeszi Állomás sétány gyorsan, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan vásárolt járműve nem szorulna javításra néhány hét múlva már a javítóműhelyben? Jó lenne, ha egy hozzáértő szakember átvizsgálná a jelöltjét?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri az árát a kinézett autó, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes pótolni a nem nyilvánvaló problémák felderítésében jártas autóvásárlási tanácsadót.

 • A 2000-es évjárattól kezdve vállaljuk egy vagy akár több gépkocsi állapotfelmérését lakóhelyén, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan autót vásároljon meg, amit az autót használva megbánna.
 • Felsoroljuk az autó tipikus típushibáit, és elmondjuk, hogy milyen lehetséges kiadások merülhetnek fel kocsijával kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A kocsi vevője azt hiszi, hogy manapság már nem tudjuk visszatekerni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy manipulálta a km órát. A Németországból importált használt autók kapcsán a km óra tekerést szinte lehetetlen bizonyítani, ugyanis ha ki is tudódik valahogy a km óra pörgetése, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő már ilyen állapotban hozta be az autót. A külföldről behozott használt gépkocsik átnézésekor műszerrel vizsgáljuk a km óra manipulálásának tényét.
 2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elhanyagolása. A gépkocsik kasztniján típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a kocsi balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, csak gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az jó hír, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit érdemes vizsgálni, illetve nem mindenki képes értelmezni a mért információkat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár több százezer Ft azonnali költséget is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani a gumikat, tudniillik olyan kopott állapotban vannak. Megesik, hogy a mintázat mélysége még elégséges lenne, ellenben a gumi anyaga olyan szinten elöregedett, hogy nem érhető el a szükséges tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft kiadást okozhat gumimérettől függően, kiváltképpen akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett jármű. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű járművek között. A motor teljesítménye is meghatározó mértékben befolyásolja azt, hogy a gépkocsi milyen célra vethető be a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése előrevetíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben az autón.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vétele során jó szempontok

 1. Nem az a fontos, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli pártatlan tényező a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig garázsban volt az autó” típusú magyarázatoknak, mert mindez nem jelent semmit.
 2. Ne a barát alkosson véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt ajánljuk, hogy nézzen meg több autót is, mielőtt döntene. Előfordul, hogy azt látjuk az életben, hogy célszerű várni a döntéssel, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata vázlatosan

A következő lista nem teljeskörű, mindössze a megszokott lépéseket demonstrálja.

 • Külső ellenőrzés: pl. karosszéria, illesztések állapota
 • Belső felmérés: légzsák csere, esetleges kopások, repedések
 • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékek, alváz felmérése.
 • Motor ellenőrzése: görgő csapágyak, olaj, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés vizsgálata: a kocsi beindításakor menetpróba.

A vizsgálat után aprólékos beszámoló a tapasztalt problémákról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak ismertetése.

Mobil Honda állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány és műszeres autódiagnosztika kiszállással

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Dunakeszi Állomás sétány régiójában. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot!

FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, és OBD2 csatlakozási lehetőséggel felszerelt gépkocsik vizsgálatát tudjuk vállalni!

A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt.

A lenti képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról:

autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Állomás sétány

Mit lehet ellenőrizni az autón Dunakeszi Állomás sétány régiójában?

Az autó átfogó állapotának ellenőrzése Dunakeszi Állomás sétány körzetében

A kocsi külső átnézése: a jármű szemrevételezésével felderíthetők többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak állapota.

A jármű belső átnézése: többek között ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának megállapítása, műszaki élettartamának felmérése.

Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, légzsákadatok kiolvasása, fényjelző berendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával.

műszeres lengéscsillapító mérés Dunakeszi Állomás sétány

A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb műszaki érték is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, vezérlőegység.

Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Az említett faktorok hosszabb távon befolyásolják a gépjármű üzemeltetésének ráfordítását, de mindenképpen hasznos információk a kocsivásárlás tekintetében.

A gépkocsi technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Autó állapotfelmérés díja Dunakeszi Állomás sétány

A jármű átvizsgálásának ára nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az audit összegét telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni.

autó adás-vétel előtti átvizsgálás Dunakeszi Állomás sétány

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondani a kinézett járműről.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A részletezett, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett felmérés akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az újdonsült vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Minden gond detektálható a vásárlás helyén?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szervizműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak világos azonosítása, látható víz- és olajfolyások észlelése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek a kocsi használata során.

gépjármű állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány

Milyen műszereket használunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább berendezés, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak.

Mivel a motor a jármű legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést vitathatatlanul javasolt elvégezni!

A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), így az ellenőrzött jármű esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni?

A próbamenet olyan alkalom, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk.

Próbamenettel diagnosztizálható, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Zörejek az autó különféle részeiből
 • A gépkocsi menetzaja
 • A futómű állapota
 • A fékek állapota
 • A motor zörejei
 • A váltó hibái
 • A kuplung kopása
autó ellenőrzése külföldi út előtt Dunakeszi Állomás sétány

Többnyire a következő autómárkák vizsgálatát szoktuk elvégezni:

 • Olcsó Alfa Romeo 156 előzetes műszaki átvizsgálása
 • Olcsó Audi A2 helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Mindenre kiterjedő BMW X4 autóvizsgálat helyszínen Dunakeszi Állomás sétány
 • Alapos Citroen Jumpy helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Szakértő Chrysler Grand Voyager felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Állomás sétány
 • Használt Dacia Duster autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Daewoo Matiz műszeres vizsgálata
 • Helyszíni Ford Galaxy felkészítés műszaki vizsgára
 • Szakértő Daihatsu Cuore felkészítés műszaki vizsgára
 • Használt Dodge Avenger használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Hétvégi Fiat Campagnola használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Állomás sétány
 • Szakértő Ford Puma átvizsgálás külföldi út előtt
 • Alapos Honda CR-Z használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Hétvégi Hyundai Matrix autó értékbecslés
 • Alapos Jaguar XE helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Használt Jeep Commander előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Kia Stinger átnézés utazás előtt Dunakeszi Állomás sétány
 • Mindenre kiterjedő Lada Vesta autóvizsgálat helyszínen
 • Hétvégi Lancia Lybra előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Állomás sétány
 • Alapos Land Rover Freelander előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Állomás sétány
 • Helyszíni Lexus CT autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Hétvégi Lincoln Mark átvizsgálás külföldi út előtt
 • Használt Maserati Coupe autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Használt Mazda CX-5 helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Megbízható Mercedes B osztály használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Állomás sétány
 • Olcsó Mitsubishi Space autóvizsgálat helyszínen
 • Használt Nissan Maxima előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Opel Corsa B használt autó állapotfelmérés
 • Használt Peugeot Expert használt autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Pontiac Le Mans használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Szakértő Porsche 911 előzetes műszaki átvizsgálása
 • Olcsó Renault Laguna autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Olcsó Rolls-Royce Corniche felkészítés műszaki vizsgára
 • Megbízható Rover Mini átnézés utazás előtt Dunakeszi Állomás sétány
 • Mindenre kiterjedő Saab 900 átnézés utazás előtt Dunakeszi Állomás sétány
 • Mindenre kiterjedő Seat MII műszeres vizsgálata
 • Műszeres Skoda Felicia helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Használt Smart Forfour helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Állomás sétány
 • Olcsó Ssangyong Actyon autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Subaru Forester helyszíni állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Suzuki Vitara helyszíni állapotfelmérés
 • Műszeres Tesla Model S autó értékbecslés Dunakeszi Állomás sétány
 • Alapos Toyota Verso használt autó állapotfelmérés
 • Megbízható Volkswagen Passat B1/B2 használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Olcsó Volvo V90 autó értékbecslés Dunakeszi Állomás sétány
 • Megbízható Yugo 55 felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Állomás sétány

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni az autó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átnézésével Dunakeszi Állomás sétány övezetében +36 70 352 1562!

Használt gépkocsi átvizsgálás Dunakeszi Állomás sétány övezetében, átvizsgálás az autópiacon +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére