Megbízható BMW 220 átvizsgálás XXI. kerület Központi út kiszállással

Megosztás

Megbízható BMW 220 átvizsgálás XXI. kerület Központi út kiszállással

BMW 220 átvizsgálás XXI. kerület Központi út: Használt autó állapotfelmérés autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen kifizetett kocsija nem szorulna javításra néhány hét múlva már a szervízben? Jó lenne, ha egy tapasztalt szakértő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri az árát a kinézett autó, és lehet, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a takargatott hibák feltárásában hozzáértő szakértőt.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően vállaljuk egy vagy akár több kocsi vizsgálatát háznál, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Elkerüljük, hogy olyan autót vegyen meg, amit később megbánna.
 • Elmondjuk a gépkocsi tipikus problémáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen várható ráfordítások adódhatnak az adott autóval kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés XXI. kerület Központi út

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A kocsi vevője azt gondolja, hogy ma már nincs lehetőség előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy visszapörgette a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra tekerést nehéz bizonyítani, mert ha be is bizonyosodna a km óra pörgetése, az eladó állíthatná azt, hogy ő eleve így vásárolta meg a járművet. A külföldről behozott használt kocsik vizsgálatakor műszerrel ellenőrizzük a km óra előre pörgetésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés kihagyása. A gépkocsik kasztniján típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a jármű törve volt, és javítani kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik ilyen műszerrel, az remek, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely elemeket érdemes vizsgálni, és nem mindenki tudja értelmezni a mért adatokat.
 3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez akár több százezer Ft azonnali költséget is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal cserélni kell az abroncsokat, ugyanis olyan elhasznált állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még elfogadható lenne, de a gumi anyaga olyan szinten elöregedett, hogy nem érhető el a szükséges tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos kiadást jelenthet autótípustól függően, különös tekintettel akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett autó. Különbség van a gépkocsik felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is alapvetően befolyásolja azt, hogy a gépkocsi milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése előrevetíti a lehetséges meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén az autón.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk mondani arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy reális ára legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

 1. Nem az a fontos, hogy mit állít a kereskedő, az egyedüli elfogulatlan tényező az aktuális állapot. Nem szabad felülni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig be sem volt indítva az autó” jellegű magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a barát mondjon véleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, illetve ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Előfordulhat, hogy egy többet futott kocsi jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Okvetlenül azt ajánljuk, hogy nézzen meg több autót is a döntése előtt. Megesik, hogy úgy látjuk a gyakorlatban, hogy észszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete röviden

A következő felsorolás nem kimerítő, csak a tipikus munkafázisokat mutatja be.

 • Külső átnézés: pl. fényezés, illesztések állapota
 • Belső ellenőrzés: utastér, esetleges kopások, repedések
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, féltengely vizsgálata.
 • Motor felmérése: hosszbordásszíj, olaj, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés felmérése: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

Az ellenőrzés után részletes beszámoló a tapasztalt hibaforrásokról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak elmondása.

Helyszíni gépjármű állapotfelmérés XXI. kerület Központi út és komputeres hibakód kiolvasás törlés kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó XXI. kerület Központi út körzetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 interfésszel felszerelt autók vizsgálatát tudjuk vállalni!

A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és nem biztos, hogy az ismerős ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember.

A lenti képet megnyomva azonnal hívhat minket okostelefonról:

használtautó állapotfelmérése XXI. kerület Központi út

Mit lehet ellenőrizni az autón XXI. kerület Központi út területén?

A kocsi általános állapotának felmérése XXI. kerület Központi út környékén

A kocsi külső átnézése: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között az alváz repedései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, a gumik állapota.

Autó szemrevételezése belülről: például a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek észrevétele, a vezérműszíj állapotának megtekintése.

Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, légzsákadatok kiolvasása, hangjelző eszközök és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával.

műszeres fékhatás mérés XXI. kerület Központi út

A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más műszaki érték is detektálható, pl. ECU, turbó hiba.

Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → A fenti szempontok évek múltán befolyásolják az autó működtetésének költségeit, de okvetlenül figyelembe kell venni a kocsivásárlás tekintetében.

Az adott gépjármű technikai állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó állapotfelmérés díja XXI. kerület Központi út

Az autó átvizsgálásának díja azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt autóról. Az átvizsgálás árát bővebb információk ismeretében tudjuk megadni.

használt autó állapotfelmérés ár XXI. kerület Központi út

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

Az átnézéshez szükséges idő legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen részletezett elemzést kell mondani a kinézett járműről.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A mindenre kiterjedő, szakszervizben végrehajtott átvizsgálás akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott autótól!

Valamennyi hiba felmérhető a vásárlás helyén?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csakis szakműhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a futómű nem kielégítő állapotának világos megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Mivel nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk alakultak ki a kocsi használata során.

gépjármű állapotfelmérés XXI. kerület Központi út

Milyen berendezéseket alkalmazunk az autó átnézéséhez?

A legkomolyabb eszköz, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán fordul elő, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak.

Tekintettel arra, hogy a motor az autó legdrágább komponense, ezt a vizsgálatot okvetlenül okos dolog megcsinálni!

A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így pofonegyszerű meghatározni, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának komponensei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), így a vizsgált gépkocsi esetleges más sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni?

A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak tanácsolunk.

Tesztkörrel diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:

 • Kopogás a kocsi különböző elemeiből
 • A gépkocsi menetdinamikája
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékek állapota
 • A motor zörejei
 • A váltó megfelelő működése
 • A tengelykapcsoló elhasználtsága
autó ellenőrzése külföldi út előtt XXI. kerület Központi út

Leggyakrabban az alábbi típusok átnézését szoktuk elvégezni:

 • Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 75 felkészítés műszaki vizsgára
 • Mindenre kiterjedő Audi A6 használt autó állapotfelmérés XXI. kerület Központi út
 • Mindenre kiterjedő BMW X6 műszeres vizsgálata XXI. kerület Központi út
 • Olcsó Citroen Saxo átvizsgálás külföldi út előtt XXI. kerület Központi út
 • Megbízható Chrysler PT Cruiser felkészítés műszaki vizsgára
 • Szakértő Dacia Logan használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Alapos Daewoo Racer használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Helyszíni Ford Focus használt autó állapotfelmérés XXI. kerület Központi út
 • Használt Daihatsu Terios helyszíni állapotfelmérés XXI. kerület Központi út
 • Használt Dodge Charger használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Olcsó Fiat Tempra előzetes műszaki átvizsgálása
 • Műszeres Ford Cougar helyszíni állapotfelmérés XXI. kerület Központi út
 • Mindenre kiterjedő Honda Concerto helyszíni állapotfelmérés
 • Műszeres Hyundai Terracan autó értékbecslés
 • Olcsó Jaguar XJS autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Használt Jeep Patriot előzetes műszaki átvizsgálása XXI. kerület Központi út
 • Megbízható Kia Ceed autó értékbecslés XXI. kerület Központi út
 • Hétvégi Lada Vesta műszeres vizsgálata
 • Alapos Lancia Lybra autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Műszeres Land Rover Range Rover Sport előzetes műszaki átvizsgálása XXI. kerület Központi út
 • Helyszíni Lexus CT előzetes műszaki átvizsgálása
 • Mindenre kiterjedő Lincoln Navigator autóvizsgálat helyszínen
 • Helyszíni Maserati Granturismo felkészítés műszaki vizsgára XXI. kerület Központi út
 • Helyszíni Mazda Premacy felkészítés műszaki vizsgára
 • Helyszíni Mercedes B osztály használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Megbízható Mitsubishi Montero használt autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Nissan Pathfinder autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Alapos Opel vivaro átnézés utazás előtt XXI. kerület Központi út
 • Mindenre kiterjedő Peugeot 301 autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Alapos Pontiac Tempest műszeres vizsgálata XXI. kerület Központi út
 • Alapos Porsche Targa autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Alapos Renault Espace felkészítés műszaki vizsgára XXI. kerület Központi út
 • Használt Rolls-Royce Corniche helyszíni autó állapotfelmérés XXI. kerület Központi út
 • Használt Rover Mini előzetes műszaki átvizsgálása XXI. kerület Központi út
 • Olcsó Saab 9-3 használt autó állapotfelmérés
 • Műszeres Seat Toledo autó értékbecslés XXI. kerület Központi út
 • Alapos Skoda Citigo műszeres vizsgálata
 • Olcsó Smart Crossblade átnézés utazás előtt XXI. kerület Központi út
 • Mindenre kiterjedő Ssangyong Actyon előzetes műszaki átvizsgálása
 • Alapos Subaru Outback előzetes műszaki átvizsgálása XXI. kerület Központi út
 • Megbízható Suzuki Splash autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Műszeres Tesla Roadster használt autó állapotfelmérés
 • Műszeres Toyota GT86 használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Olcsó Volkswagen Sharan autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület Központi út
 • Használt Volvo S90 autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Wartburg 353 felkészítés műszaki vizsgára

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni személyautó valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű teljes körű állapotfelmérésével XXI. kerület Központi út környékén +36 70 352 1562!

Helyszíni autó vizsgálat XXI. kerület Központi út régiójában, BMW ellenőrzés a helyszínen +36 70 352 1562.

Ugrás az oldal tetejére