Megbízható Hyundai I40 átnézés XXII. kerület Dózsa György út autópiacon

Megosztás

Megbízható Hyundai I40 átnézés XXII. kerület Dózsa György út autópiacon

Használt autó vizsgálat azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha az újonnan kifizetett autója nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Jó lenne, ha egy hozzáértő szakember átnézné a kinézett autót?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy megéri megvenni az autót, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes helyettesíteni a nem nyilvánvaló műszaki hiányosságok feltárásában tapasztalt szerelőt.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően lehet végrehajtani egy vagy akár több autó vizsgálatát lakóhelyén, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Megóvjuk attól, hogy olyan járművet vegyen meg, amit az autót használva megbánna.
 • Elmondjuk a jármű tipikus szériahibáit, és elmondjuk, hogy milyen lehetséges kiadások merülhetnek fel az újdonsült járművel kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út

Sűrűn előforduló hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt hiszi, hogy manapság már nincs lehetőség előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, mert tekerte a km órát. A külföldről importált használt autók esetében a km óra manipulálását gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, mert ha be is bizonyosodna a km óra manipulálása, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő eleve ezzel a hibával hozta be a járművet. A külföldről behozott használt gépkocsik vizsgálatakor műszerrel nézzük át a km óra előre pörgetésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének kihagyása. A járművek kasztniján típusonként különböző a festék vastagsága. Japán járműveken pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy az autó balesetet szenvedett, és szervizelni kellett, csupán gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az jó hír, azonban sajnos sokan nem tudják, hogy a karosszéria mely részeit érdemes mérni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a mért információkat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása százezer forintos nagyságrendű többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal le kell váltani az abroncsokat, tudniillik olyan elhasznált állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még megfelelő lenne, de a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem érhető el a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása több százezer Ft kiadást okozhat kerékmérettől függően, különös tekintettel abban az esetben, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett autó. Különbség van a járművek felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is nagyban hatással van arra, hogy az autó milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése valószínűsíti a várható hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben a kocsin.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vásárláskor jó szempontok

 1. Nem számít, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli tárgyilagos tényező az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” típusú magyarázatoknak, mert mindez nem jelent semmit.
 2. Ne a kolléga alkosson szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a bajt, vagy ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotú, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk az életben, hogy észszerű későbbre halasztani a vásárlást, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés folyamata vázlatosan

Az alábbi felsorolás nem teljes, mindössze a tipikus lépéseket demonstrálja.

 • Külső felmérés: pl. fényezés, esetleges törések állapota
 • Belső felmérés: ülések, műszerfal
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékbetétek, féltengely átnézése.
 • Motor vizsgálata: hosszbordásszíj, olaj, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
 • Működés átnézése: a kocsi beindításakor menetpróba.

A vizsgálat után tüzetes jelentés a tapasztalt problémákról, a kocsi állapotának ismertetése.

Helyszíni gépjármű állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út és computeres fedélzeti diagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó XXII. kerület Dózsa György út környékén. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, és OBD2 interfésszel rendelkező autók vizsgálatát tudjuk vállalni!

A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket.

Az alábbi képet megnyomva rögtön hívhat minket okostelefonról:

használt kocsi átnézése XXII. kerület Dózsa György út

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út területén?

Az autó általános állapotának ellenőrzése XXII. kerület Dózsa György út régiójában

A kocsi külső átnézése: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között a karosszéria sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik átnézése.

A gépkocsi ellenőrzése belül: például a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek észrevétele, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése.

Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, légzsákadatok kiolvasása, világítóberendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával.

használt autó állapotfelmérése XXII. kerület Dózsa György út

A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más műszaki viszonyszám is detektálható, pl. ECU, fojtószelep.

Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha be kell avatkozni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Az említett faktorok évek múltán szabják meg az autó állagmegóvásának költségeit, de nyilvánvalóan figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása szempontjából.

Az adott gépjármű műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Autó állapotfelmérés költsége XXII. kerület Dózsa György út

Az autó ellenőrzésének költsége attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az átnézés árát szóbeli konzultációt követően tudjuk megállapítani.

használt kocsi alapos átnézésének ára XXII. kerület Dózsa György út

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell mondani a megvásárolni kívánt gépkocsiról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A részletezett, szakszervizben végzett átnézés akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Mindegyik hiányosság észlelhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben vihetők véghez. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának világos megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások alakultak ki a kocsi használata alatt.

autó gyújtásdiagnosztika XXII. kerület Dózsa György út

Milyen eszközöket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel különféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Gyakorta esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki.

Tekintettel arra, hogy a motor az autó legköltségesebb eleme, ezt a vizsgálatot mindenképpen okos dolog végrehajtani!

A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén az átnézett autó esetleges különféle károsodásaira is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni?

A próbakör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak ajánlunk.

Tesztkörrel kimutatható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

 • Kopogás a kocsi különböző részeiből
 • A jármű úttartása
 • A futómű állapota
 • A fékek állapota
 • A motor viselkedése
 • A váltó kopása
 • A kuplung kopása
autó felkészítése műszaki vizsgára XXII. kerület Dózsa György út

Többek között a következő típusok vizsgálatát hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • Olcsó Alfa Romeo 155 felkészítés műszaki vizsgára
 • Műszeres Audi A8 autó értékbecslés XXII. kerület Dózsa György út
 • Mindenre kiterjedő BMW I3 átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Dózsa György út
 • Megbízható Citroen BX autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Dózsa György út
 • Műszeres Chrysler Grand Voyager autó értékbecslés XXII. kerület Dózsa György út
 • Megbízható Dacia Sandero helyszíni autó állapotfelmérés
 • Megbízható Daewoo Nubira használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Helyszíni Ford Galaxy jármű műszeres vizsgálata
 • Hétvégi Daihatsu Materia autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Dodge Journey műszeres vizsgálata XXII. kerület Dózsa György út
 • Olcsó Fiat 1100 autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Dózsa György út
 • Olcsó Ford S-Max használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Dózsa György út
 • Mindenre kiterjedő Honda Prelude használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Hétvégi Hyundai Getz helyszíni állapotfelmérés
 • Szakértő Jaguar XF autó értékbecslés
 • Szakértő Jeep Wrangler autó értékbecslés
 • Olcsó Kia Stonic előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Dózsa György út
 • Műszeres Lada Priora használt autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Lancia Musa felkészítés műszaki vizsgára
 • Alapos Land Rover Freelander autóvizsgálat helyszínen
 • Olcsó Lexus LS használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Megbízható Lincoln Navigator helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Maserati Grancabrio helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Mindenre kiterjedő Mazda MX-6 használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Dózsa György út
 • Olcsó Mercedes C osztály átvizsgálás külföldi út előtt
 • Alapos Mitsubishi Pajero felkészítés műszaki vizsgára
 • Mindenre kiterjedő Nissan Almera átvizsgálás külföldi út előtt
 • Használt Opel Olympia átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Dózsa György út
 • Használt Peugeot 508 helyszíni autó állapotfelmérés
 • Olcsó Pontiac Solstice helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Helyszíni Porsche 991 autó értékbecslés
 • Olcsó Renault R25 helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Szakértő Rolls-Royce Silver Spur műszeres vizsgálata XXII. kerület Dózsa György út
 • Mindenre kiterjedő Rover 200 átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Dózsa György út
 • Mindenre kiterjedő Saab 9-3 X autó értékbecslés
 • Használt Seat Ibiza autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Skoda Rapid előzetes műszaki átvizsgálása
 • Mindenre kiterjedő Smart Roadster felkészítés műszaki vizsgára
 • Megbízható Ssangyong XLV felkészítés műszaki vizsgára XXII. kerület Dózsa György út
 • Helyszíni Subaru Forester helyszíni autó állapotfelmérés
 • Használt Suzuki Splash használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Dózsa György út
 • Szakértő Tesla Roadster autó értékbecslés
 • Olcsó Toyota Tundra felkészítés műszaki vizsgára
 • Helyszíni Volkswagen Vento autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Dózsa György út
 • Használt Volvo V90 műszeres vizsgálata
 • Szakértő Zastava GTL 55 átvizsgálás külföldi út előtt

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne csak évjárat, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átvizsgálásával XXII. kerület Dózsa György út övezetében +36 70 352 1562!

Helyszíni autó vizsgálat XXII. kerület Dózsa György út vonzáskörzetében, átnézés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére