Olcsó BMW 630 átvizsgálás Millenniumtelep kiszállással

Megosztás

Olcsó BMW 630 átvizsgálás Millenniumtelep kiszállással

Használt kocsi vizsgálat a helyszínen, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha a frissen vásárolt kocsija nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Örülne neki, ha egy hozzáértő szerelő átvizsgálná a jelöltjét?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri az árát a kinézett autó, és előfordulhat, hogy a szomszéd nem képes pótolni a rejtett problémák kinyomozásában hozzáértő szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdve vállaljuk egy vagy akár több gépkocsi átvizsgálását háznál, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Megóvjuk attól, hogy olyan járművet vegyen meg, amit később megbánna.
 • Elmondjuk a kocsi tipikus alaphibáit, és elmondjuk, hogy milyen elképzelhető költségek merülhetnek fel az újdonsült járművel kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés Millenniumtelep

Gyakori hibák használt autók megvásárlásakor

 1. A jármű vevője azt hiszi, hogy a digitális világban már nem kivitelezhető előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra tekerést nehéz bizonyítani, ugyanis ha ki is derülne a km óra tekerése, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő eleve ilyen állapotban vásárolta meg a kocsit. A más országból behozott használt autók ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra előre pörgetésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés mellőzése. Az autók karosszériáján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy az autó törve volt, és szervizelni kellett, mindössze gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, viszont sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit javasolt mérni, illetve nem mindenki képes értelmezni a mért adatokat.
 3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez akár több százezer Ft többletkiadást is jelenthet. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor szinte azonnal cserélni kell az abroncsokat, mert olyan kopott állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még elégséges lenne, viszont a gumi anyaga annyira régi, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, különös tekintettel akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy mire használható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is alapvetően befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése nagyjából sejteti a potenciális hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben az autón.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vásárláskor jó szempontok

 1. Nem számít, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli objektív szempont a tényleges állapot. Nem szabad felülni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig garázsban volt az autó” típusú magyarázatoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
 2. Ne a barát mondjon véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Jobb megelőzni a bajt, de ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Előfordulhat, hogy egy többet futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt ajánljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is a döntése előtt. Gyakran látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete vázlatosan

A következő felsorolás nem teljes, csupán a nagyobb lépéseket illusztrálja.

 • Külső ellenőrzés: pl. fényezés, szélvédők állapota
 • Belső átnézés: ülések, esetleges kopások, repedések
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, alváz ellenőrzése.
 • Motor átnézése: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés átnézése: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után a szükséges részletekbe menő tájékoztatás a tapasztalt hibaforrásokról, a jármű állapotának áttekintése.

Mobil Opel állapotfelmérés Millenniumtelep és számítógépes hibakód nullázás házhoz

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó Millenniumtelep vonzáskörzetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot!

FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási felülettel ellátott járművek ellenőrzését tudjuk elvégezni!

A ránézésre megkímélt állapot nem életbiztosítás, hogy megéri megkötni a vételt, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt.

Az alábbi képet megérintve mindjárt hívhat minket okostelefonról:

használtautó állapotfelmérése Millenniumtelep

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Millenniumtelep területén?

A gépjármű általános állapotának auditálása Millenniumtelep övezetében

A jármű szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével nyomon követhetők többek között az alváz sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, a festés hibái, szélvédő állapota.

Autó belső átnézése: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműszíj állapotának vizsgálata.

Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó beállítása, ütközési adatok műszeres bemérése, hangjelző eszközök és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával.

műszeres fékhatás mérés Millenniumtelep

A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más műszaki mutató is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, vezérlőegység.

Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők évek múltán szabják meg az autó fenntartásának ráfordítását, de nyilvánvalóan érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében.

Az autó műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi ellenőrzés költsége Millenniumtelep

Az autó átvizsgálásának összege azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az átnézés díját telefonos megbeszélés után tudjuk megadni.

használt autó állapotfelmérés ár Millenniumtelep

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

Az átvizsgálás ideje függ attól, hogy mennyire részletezett elemzést kell adnunk a kinézett gépkocsiról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végzett vizsgálat akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Minden hiba felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szervizműhelyben vihetők véghez. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának világos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek az autó üzemeltetés alatt.

fékhatás vizsgálat Millenniumtelep

Milyen műszereket használunk az autó átnézéséhez?

A legkomolyabb berendezés, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Sokszor fordul elő, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki.

Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legköltségesebb része, ezt az ellenőrzést okvetlenül javasolt végrehajtani!

A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), így a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni?

A próbamenet olyan lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek tanácsolunk.

Próbamenettel feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

 • Kopogás a kocsi különböző részeiből
 • A gépkocsi menetdinamikája
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor viselkedése
 • A váltó kopása
 • A kuplung státusza
autó felkészítése műszaki vizsgára Millenniumtelep

Többek között az alábbi típusok felülvizsgálatát szoktuk elvégezni:

 • Olcsó Alfa Romeo 155 használt autó állapotfelmérés Millenniumtelep
 • Műszeres Audi A2 átvizsgálás külföldi út előtt Millenniumtelep
 • Mindenre kiterjedő BMW X1 autó értékbecslés Millenniumtelep
 • Mindenre kiterjedő Citroen C3 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Megbízható Chrysler Town használt autó állapotfelmérés Millenniumtelep
 • Helyszíni Dacia Duster műszeres vizsgálata
 • Műszeres Daewoo Kalos autóvizsgálat helyszínen
 • Hétvégi Ford Galaxy átvizsgálás külföldi út előtt Millenniumtelep
 • Helyszíni Daihatsu Cuore átvizsgálás külföldi út előtt
 • Helyszíni Dodge Nitro felkészítés műszaki vizsgára
 • Hétvégi Fiat Freemont autóvizsgálat helyszínen Millenniumtelep
 • Mindenre kiterjedő Ford Cougar felkészítés műszaki vizsgára
 • Műszeres Honda CR-V használt autó állapotfelmérés
 • Alapos Hyundai I10 autó értékbecslés
 • Mindenre kiterjedő Jaguar F-Pace használt autó állapotfelmérés Millenniumtelep
 • Megbízható Jeep Grand Cherokee autóvizsgálat helyszínen Millenniumtelep
 • Olcsó Kia Soul előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Lada 112 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Helyszíni Lancia Thesis műszeres vizsgálata Millenniumtelep
 • Alapos Land Rover Defender használt autó állapotfelmérés
 • Megbízható Lexus LS használt autó állapotfelmérés Millenniumtelep
 • Hétvégi Lincoln Mark felkészítés műszaki vizsgára Millenniumtelep
 • Mindenre kiterjedő Maserati GT előzetes műszaki átvizsgálása Millenniumtelep
 • Megbízható Mazda MX-3 autóvizsgálat helyszínen Millenniumtelep
 • Olcsó Mercedes A osztály autó értékbecslés
 • Megbízható Mitsubishi Carisma átvizsgálás külföldi út előtt
 • Alapos Nissan GT-R átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Opel Ascona autó értékbecslés
 • Használt Peugeot 405 autóvizsgálat helyszínen Millenniumtelep
 • Helyszíni Pontiac Trans Sport használtautó átvizsgálás helyszínen Millenniumtelep
 • Alapos Porsche Targa használt autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Renault R12 helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Silver Shadow autó értékbecslés Millenniumtelep
 • Hétvégi Rover 600 használt autó állapotfelmérés Millenniumtelep
 • Szakértő Saab 9000 használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Használt Seat MII átnézés utazás előtt Millenniumtelep
 • Mindenre kiterjedő Skoda Roomster előzetes műszaki átvizsgálása
 • Szakértő Smart Forfour átnézés utazás előtt Millenniumtelep
 • Használt Ssangyong Korando műszeres vizsgálata
 • Alapos Subaru Justy átnézés utazás előtt Millenniumtelep
 • Megbízható Suzuki Celerio használt autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Tesla Model X átnézés utazás előtt Millenniumtelep
 • Szakértő Toyota Auris használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Mindenre kiterjedő Volkswagen Passat B4/B5 előzetes műszaki átvizsgálása
 • Műszeres Volvo 700-as sorozat helyszíni autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Zastava GTL 55 autóvizsgálat helyszínen

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár!

Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével Millenniumtelep környékén +36 70 352 1562!

Használt autó vizsgálat Millenniumtelep területén, átnézés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Ugrás az oldal tetejére