Olcsó Dodge Caliber jármű vizsgálat Dunakeszi Felsőtabán kiszállással

Megosztás

Olcsó Dodge Caliber jármű vizsgálat Dunakeszi Felsőtabán kiszállással

Használt autó átnézés kiszállással, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha az újonnan megvett kocsija nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a szervízben? Örülne neki, ha egy sokat látott autóvásárlási tanácsadó átnézné a kinézett autót?

Az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri az árát a kinézett autó, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes pótolni az elrejteni kívánt hibák feltárásában hozzáértő szakértőt.

 • A 2000-es évjárattól kezdve tudjuk megcsinálni egy vagy akár több gépkocsi átvizsgálását lakóhelyén, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Elkerüljük, hogy olyan kocsit vásároljon meg, amit később megbánna.
 • Elmondjuk az autó szokásos szériahibáit, és listázzuk, hogy milyen várható ráfordítások fordulhatnak elő kocsijával kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

 1. A gépkocsi vevője azt gondolja, hogy ma már nincs lehetőség visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, mert ha ki is derülne a km óra pörgetése, az eladó nyilatkozhatna úgy, hogy ő már ilyen állapotban vette meg a kocsit. A más országból behozott használt kocsik vizsgálatakor műszerrel vizsgáljuk a km óra előre pörgetésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elmulasztása. A kocsik kasztniján típusonként más és más a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a jármű balesetet szenvedett, és javítani kellett, csupán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Ha rendelkezik ilyen műszerrel, az jó hír, azonban sajnos sokan nem tudják, hogy a karosszéria mely részeit javasolt mérni, és nem mindenki képes értelmezni a mért információkat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft többletkiadást is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvételekor azonnal le kell váltani az abroncsokat, ugyanis olyan kopott állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még elfogadható lenne, de a gumi anyaga annyira régi, hogy nem érhető el a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget jelenthet autótípustól függően, kiváltképpen akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett kocsi. Különbség van az autók felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű járművek között. A motor teljesítménye is komolyan befolyásolja azt, hogy a gépkocsi milyen célra vethető be a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben az autón.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy reális vétel legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

 1. Nem az a fontos, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli elfogulatlan szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig garázsban volt az autó” jellegű állításoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
 2. Ne a kolléga mondjon véleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Okosabb elkerülni a bajt, vagy ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több autót is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata vázlatosan

A következő felsorolás nem kimerítő, csak a szokásos lépéseket illusztrálja.

 • Külső vizsgálat: pl. kasztni, esetleges törések állapota
 • Belső átnézés: ülések, csomagtartó
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a futómű, alváz vizsgálata.
 • Motor vizsgálata: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés vizsgálata: az autó beindításakor menetpróba.

A felmérés után aprólékos jelentés a megállapított gondokról, a jármű esetleges műszaki hiányosságainak áttekintése.

Helyszíni használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán és műszeres hibakód nullázás kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó átvizsgáltatásával Dunakeszi Felsőtabán környékén. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 csatlakozási felülettel felszerelt autók ellenőrzését tudjuk vállalni!

A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember.

Az alábbi képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról:

autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Felsőtabán

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán régiójában?

A gépjármű általános állapotának megállapítása Dunakeszi Felsőtabán körzetében

A kocsi külső átnézése: a jármű szemrevételezésével megtalálhatók többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, szélvédő átnézése.

Autó szemrevételezése belülről: például ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának észrevétele, a vezérműszíj állapotának felmérése.

Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, ütközési adatok kiolvasása, fényjelző berendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával.

számítógépes motordiagnosztika Dunakeszi Felsőtabán

A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb technikai viszonyszám is kiolvasható, pl. ECU, gyújtásvezérlő.

Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők több év távlatában határozzák meg a jármű működtetésének költségeit, viszont okvetlenül hasznos információk a gépjármű megvásárlása szempontjából.

Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Használtautó átnézés ára Dunakeszi Felsőtabán

A gépkocsi ellenőrzésének összege attól függően változik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az ellenőrzés díját szóbeli konzultációt követően tudjuk véglegesíteni.

használt autó állapotfelmérés ár Dunakeszi Felsőtabán

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire alapos elemzést kell kiállítanunk a kinézett autóról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végrehajtott átvizsgálás akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő autótól!

Mindegyik gond megállapítható a helyszínen?

Nem. A speciálisabb tesztek kizárólag szakműhelyben vihetők véghez. Ezek közé tartozik pl. a fékek nem kielégítő állapotának pontos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Sajnos igen. Alapul véve a tényt, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk jöttek létre a kocsi használata alatt.

fékhatás vizsgálat Dunakeszi Felsőtabán

Milyen berendezéseket alkalmazunk az autó átnézéséhez?

A legkomolyabb eszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai berendezés, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és kiolvasni a korábbi státuszjelzéseket. Sokszor esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak.

Mivel a motor a gépkocsi legdrágább alkotórésze, ezt az ellenőrzést okvetlenül érdemes elvégezni!

A festékvastagságmérés sem okoz gondot, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), így az ellenőrzött jármű esetleges eltérő károsodásaira is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni?

A próbakör olyan lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak javasolunk.

Tesztúttal feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

 • Zörejek az autó különböző részeiből
 • Az autó menetzaja
 • A futómű állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor hangja
 • A váltó megfelelő működése
 • A tengelykapcsoló állapota
autó ellenőrzése külföldi út előtt Dunakeszi Felsőtabán

Általában az alábbi típusok átnézését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • Szakértő Alfa Romeo 145 helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni Audi A1 helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni BMW 640 előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Felsőtabán
 • Olcsó Citroen Xantia átnézés utazás előtt
 • Mindenre kiterjedő Chrysler Neon átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Szakértő Dacia Lodgy átnézés utazás előtt
 • Olcsó Daewoo Nubira előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni Ford Fusion használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Olcsó Daihatsu Copen műszeres vizsgálata
 • Megbízható Dodge Magnum autóvizsgálat helyszínen Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Fiat Barchetta autó értékbecslés
 • Használt Ford Connect átnézés utazás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni Honda CR-V felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Felsőtabán
 • Olcsó Hyundai Santa Fe autó értékbecslés Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Jaguar F-Type autóvizsgálat helyszínen Dunakeszi Felsőtabán
 • Szakértő Jeep Patriot előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Kia Carnival autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Használt Lada Nova helyszíni állapotfelmérés
 • Használt Lancia Musa felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Felsőtabán
 • Mindenre kiterjedő Land Rover Defender használtautó átvizsgálás helyszínen Dunakeszi Felsőtabán
 • Megbízható Lexus IS autó értékbecslés
 • Műszeres Lincoln Town Car helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán
 • Olcsó Maserati Quattroporte átnézés utazás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Használt Mazda MX-3 helyszíni állapotfelmérés
 • Szakértő Mercedes G osztály autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Szakértő Mitsubishi Lancer helyszíni állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Nissan Pick Up autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Opel Zafira autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Megbízható Peugeot 308 használt autó állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán
 • Műszeres Pontiac Grand Prix felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Felsőtabán
 • Megbízható Porsche Targa átnézés utazás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Szakértő Renault Twingo átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Corniche átnézés utazás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Használt Rover Mini felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Saab 96 felkészítés műszaki vizsgára
 • Olcsó Seat Ateca előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Skoda Citigo átvizsgálás külföldi út előtt
 • Használt Smart Forfour átnézés utazás előtt
 • Alapos Ssangyong Rexton előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi Felsőtabán
 • Műszeres Subaru Leone átnézés utazás előtt
 • Szakértő Suzuki Swift autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Hétvégi Tesla Model S autóvizsgálat helyszínen Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Toyota Tundra autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Alapos Volkswagen Up autó értékbecslés Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni Volvo 900-as sorozat átnézés utazás előtt Dunakeszi Felsőtabán
 • Helyszíni Zastava 750 átnézés utazás előtt

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni az autó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű átnézésével Dunakeszi Felsőtabán vonzáskörzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni jármű állapotfelmérés Dunakeszi Felsőtabán környékén, átvizsgálás a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére