Olcsó Lexus NX állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca autópiacon

Megosztás

Olcsó Lexus NX állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca autópiacon

Használt autó átnézés a helyszínen, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha az újonnan kifizetett járműve nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Szeretné, ha egy hozzáértő szakember véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy jó vétel az autó, és elképzelhető, hogy az ismerős nem tudja pótolni a nem nyilvánvaló problémák feltárásában hozzáértő szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdve tudjuk megcsinálni egy vagy akár több autó állapotfelmérését háznál, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Megóvjuk attól, hogy olyan járművet vegyen meg, amit aztán megbánna.
 • Elmondjuk a kocsi gyakorta előforduló problémáit, és elmondjuk, hogy milyen sejthető kiadások adódhatnak kocsijával kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt gondolja, hogy manapság már nincs lehetőség előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy visszapörgette a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, mert ha nyilvánvalóvá is válna a km óra manipulálása, az eladó mondhatja, hogy ő már ilyen állapotban hozta be a járművet. A külföldről behozott használt járművek ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra tekerésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés kihagyása. A gépkocsik külső elemein típusonként különböző a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy az autó balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, de sajnos sokan nem tudják, hogy hol érdemes mérni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott információkat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása százezer forintos nagyságrendű extra ráfordítást is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani az abroncsokat, mert olyan kopott állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még elégséges lenne, azonban a gumi anyaga annyira régi, hogy nem érhető el megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft kiadást okozhat autótípustól függően, különös tekintettel akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett jármű. Jelentős eltérés van a gépkocsik felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A lóerők száma is alapvetően hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra vethető be a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a várható hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén az autón.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

 1. Nem az a fontos, hogy mit mond az eladó, az egyedüli objektív szempont az aktuális állapot. Nem szabad felülni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig garázsban volt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert nem ez számít.
 2. Ne a barát mondjon szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a bajt, vagy ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több autót is a döntése előtt. Gyakran látjuk az életben, hogy észszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata röviden

A következő felsorolás nem teljes, csupán a nagyobb lépéseket demonstrálja.

 • Külső átnézés: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
 • Belső átnézés: ülések, csomagtartó
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, féltengely vizsgálata.
 • Motor átnézése: olajfolyás, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

A felmérés után tüzetes beszámoló a tapasztalt hibaforrásokról, a jármű esetleges műszaki hiányosságainak ismertetése.

Helyszíni Toyota állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca és computeres motordiagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával XXII. kerület Gádor utca övezetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott járművek ellenőrzését tudjuk vállalni!

A vezetett szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember.

Az alábbi képet megérintve azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról:

használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Gádor utca

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca területén?

A kocsi átfogó állapotának ellenőrzése XXII. kerület Gádor utca övezetében

A kocsi külső átnézése: a jármű szemrevételezésével felfedhetők többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő állapota.

Autó ellenőrzése belül: jellemző vizsgálati területek a belső tér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműlánc állapotának vizsgálata.

Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és fékhatás vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával.

használt autó állapotfelmérése XXII. kerület Gádor utca

A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb technikai paraméter is detektálható, pl. főtengely jeladó, gyújtásvezérlő.

Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Az említett faktorok évek múltán határozzák meg a kocsi működtetésének költségeit, de mindenképpen figyelembe kell venni az autóvétel tekintetében.

Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Használtautó ellenőrzés díja XXII. kerület Gádor utca

A jármű állapotfelmérésének költsége azon múlik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az ellenőrzés árát szóbeli konzultációt követően tudjuk megmondani.

mobil használt autó átvizsgálás díja XXII. kerület Gádor utca

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A felmérés iőigénye azon múlik, hogy mennyire részletes elemzést kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt járműről.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

Az alapos, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett vizsgálat akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Az összes gond detektálható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Bizonyos ellenőrzések csakis jól felszerelt autószerelő műhelyben bonyolíthatók le. Ilyenek többek között pl. a futómű nem kielégítő állapotának világos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások jöttek létre a kocsi használata során.

fékhatás vizsgálat XXII. kerület Gádor utca

Milyen berendezéseket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legkomolyabb elemzőeszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni a korábbi státuszjelzéseket. Rendszeresen történik meg, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak.

Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a jármű legféltettebb része, ezt a vizsgálatot feltétlenül érdemes végrehajtani!

A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így pofonegyszerű meghatározni, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának részei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ehhez kapcsolódóan a vizsgált gépkocsi esetleges különféle sérüléseire is lehet következtetni.

Tesztút

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni?

A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek javasolunk.

Tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Zörejek az autó különböző elemeiből
 • Az autó menetzaja
 • A futómű állapota
 • A fékek állapota
 • A motor viselkedése
 • A váltó kopása
 • A tengelykapcsoló státusza
autó felkészítése hosszú útra XXII. kerület Gádor utca

Rendszerint az alábbi autómárkák ellenőrzését kérik tőlünk:

 • Használt Alfa Romeo 166 autóvizsgálat helyszínen
 • Olcsó Audi 80 helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Olcsó BMW 840 autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Gádor utca
 • Olcsó Citroen AX átnézés utazás előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Mindenre kiterjedő Chrysler Grand Voyager autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Gádor utca
 • Alapos Dacia Logan használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Műszeres Daewoo Tico műszeres vizsgálata XXII. kerület Gádor utca
 • Hétvégi Ford Mondeo autó előzetes műszaki átvizsgálása
 • Műszeres Daihatsu Copen előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Gádor utca
 • Alapos Dodge Stratus műszeres vizsgálata
 • Megbízható Fiat Albea használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Szakértő Ford Tourneo átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Honda CR-Z autó értékbecslés XXII. kerület Gádor utca
 • Hétvégi Hyundai Elantra helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Jaguar XE autó értékbecslés XXII. kerület Gádor utca
 • Megbízható Jeep Commander műszeres vizsgálata XXII. kerület Gádor utca
 • Szakértő Kia Niro felkészítés műszaki vizsgára XXII. kerület Gádor utca
 • Szakértő Lada Vesta átnézés utazás előtt
 • Használt Lancia Lybra autó értékbecslés XXII. kerület Gádor utca
 • Mindenre kiterjedő Land Rover Range Rover előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Gádor utca
 • Mindenre kiterjedő Lexus IS előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Lincoln MKX autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Olcsó Maserati Coupe műszeres vizsgálata XXII. kerület Gádor utca
 • Mindenre kiterjedő Mazda CX-5 helyszíni állapotfelmérés
 • Megbízható Mercedes Vito autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Mitsubishi Colt előzetes műszaki átvizsgálása
 • Szakértő Nissan Pixo autó értékbecslés XXII. kerület Gádor utca
 • Megbízható Opel Ascona átnézés utazás előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Műszeres Peugeot 205 használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Mindenre kiterjedő Pontiac Le Mans használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Alapos Porsche Carrera előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Gádor utca
 • Műszeres Renault Clio autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Rolls-Royce Corniche átnézés utazás előtt
 • Használt Rover Metro előzetes műszaki átvizsgálása
 • Használt Saab 900 átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Használt Seat MII autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Gádor utca
 • Olcsó Skoda Citigo átnézés utazás előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Smart Fortwo Coupe használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Gádor utca
 • Használt Ssangyong Kyron helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Alapos Subaru Impreza átnézés utazás előtt
 • Mindenre kiterjedő Suzuki Vitara felkészítés műszaki vizsgára XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Tesla Model S átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Gádor utca
 • Alapos Toyota Hiace helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Helyszíni Volkswagen Golf 4 helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Szakértő Volvo V70 helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca
 • Használt Zastava GTL 55 használtautó átvizsgálás helyszínen

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár!

Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű ellenőrzésével XXII. kerület Gádor utca övezetében +36 70 352 1562!

Használt kocsi állapotfelmérés XXII. kerület Gádor utca területén, ellenőrzés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére