Olcsó Lincoln Aviator állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út kiszállással

Megosztás

Olcsó Lincoln Aviator állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út kiszállással

Használt jármű vizsgálat autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha a frissen vásárolt kocsija nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Jó lenne, ha egy sokat látott szerelő átnézné a kinézett autót?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy megéri megvenni az autót, és megeshet, hogy a szomszéd nem tudja helyettesíteni a rejtett műszaki hiányosságok felderítésében tapasztalt szerelőt.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően tudjuk megcsinálni egy vagy akár több autó vizsgálatát lakóhelyén, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan autót vegyen meg, amit később megbánna.
 • Elmondjuk az autó szokásos szériahibáit, és elmondjuk, hogy milyen lehetséges kiadások fordulhatnak elő az adott autóval kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Sűrűn előforduló hibák használt autók vásárlásakor

 1. A kocsi vevője azt gondolja, hogy ma már nem kivitelezhető visszatekerni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. Az Ausztriából importált használt autók kapcsán a km óra manipulálását szinte lehetetlen bizonyítani, mert ha ki is tudódik valahogy a km óra tekerése, az eladó hangoztathatná azt, hogy ő eleve így vásárolta meg a gépkocsit. A más országból behozott használt járművek vizsgálatakor műszerrel teszteljük a km óra manipulálásának tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés elmulasztása. Az autók külső elemein típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a jármű balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, pusztán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, azonban sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a karosszéria mely részeit javasolt vizsgálni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott információkat.
 3. Sokan nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár több százezer Ft többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor szinte azonnal le kell váltani a gumikat, mert olyan kopott állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még kielégítő lenne, viszont a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, kiváltképpen abban az esetben, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett kocsi. Különbség van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A motor teljesítménye is komolyan hatással van arra, hogy a jármű milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése valószínűsíti a potenciális meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt vétel legyen.

Használtautó vétele során ezekre érdemes figyelni

 1. Nem az a fontos, hogy mit mond a kereskedő, az egyetlen tárgyilagos tényező a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig be sem volt indítva az autó” típusú állításoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
 2. Ne a barát alkosson véleményt, akiről azt hisszük, hogy jobban ért a járművekhez, mint mi! Jobb elkerülni a problémát, vagy ha utólag mégiscsak fény derül egy műszaki problémára, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Okvetlenül azt ajánljuk, hogy vegyen szemügyre több autót is a döntése előtt. Előfordul, hogy azt látjuk az életben, hogy észszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete röviden

A következő felsorolás nem kimerítő, csak a főbb lépéseket illusztrálja.

 • Külső vizsgálat: pl. kasztni, illesztések állapota
 • Belső vizsgálat: utastér, csomagtartó
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, féltengely felmérése.
 • Motor átnézése: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés felmérése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

A felmérés után részletes beszámoló a tapasztalt hibaforrásokról, a kocsi állapotának áttekintése.

Akár hétvégi Renault állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út és műszeres motordiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó állapotfelmérésével XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út régiójában. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási felülettel ellátott autók ellenőrzését tudjuk vállalni!

A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt.

A lenti képet megnyomva azonnal hívhat minket okostelefonról:

használt kocsi átnézése XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Mit lehet ellenőrizni az autón XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út körzetében?

A kocsi átfogó állapotának szemrevételezése XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út régiójában

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével felderíthetők többek között a karosszéria repedései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, a gumik átnézése.

A gépkocsi belső átnézése: például biztonsági öv, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának vizsgálata.

Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával.

műszeres lengéscsillapító mérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva még számos egyéb technikai érték is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep.

Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → A fenti szempontok hosszabb távon befolyásolják a gépjármű működtetésének ráfordítását, de egyértelműen érdemes számolni velük a kocsivásárlás szempontjából.

Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó ellenőrzés ára XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Az adott gépjármű átnézésének költsége nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az átnézés díját telefonos megbeszélés után tudjuk megadni.

autó adás-vétel előtti átvizsgálás XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletezett elemzést kell kiállítanunk a jelölt gépkocsiról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végrehajtott átvizsgálás akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vevőnek, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Minden hiba megállapítható a vásárlás helyén?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek kizárólag szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a futómű hibáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem észlelhető?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk jöttek létre az autó üzemeltetés során.

fékhatás vizsgálat XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Milyen berendezéseket használunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább eszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és archiválni a korábbi státuszjelzéseket. Gyakorta történik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki.

Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést feltétlenül ésszerű végrehajtani!

A festékvastagságmérés sem okoz gondot, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az ellenőrzött jármű burkolatának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni?

A próbamenet olyan vizsgálati lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak ajánlunk.

Próbakörrel feltárható, esetleges problémák a járművön:

 • Zörejek az autó különböző részeiből
 • A gépkocsi úttartása
 • A lengéscsillapító állapota
 • A fékek állapota
 • A motor viselkedése
 • A váltó esetleges rendellenességei
 • A tengelykapcsoló státusza
autó ellenőrzése külföldi út előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Leggyakrabban az alábbi autómárkák átnézését szoktuk elvégezni:

 • Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 166 felkészítés műszaki vizsgára XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Használt Audi 80 műszeres vizsgálata
 • Olcsó BMW X5 átvizsgálás külföldi út előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Hétvégi Citroen C2 átnézés utazás előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Chrysler Grand Voyager felkészítés műszaki vizsgára XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Alapos Dacia Logan autó értékbecslés
 • Hétvégi Daewoo Tico autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Helyszíni Ford Focus gépjármű állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Olcsó Daihatsu Materia autó értékbecslés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Szakértő Dodge Dart autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Fiat Coupe helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Ford Puma helyszíni autó állapotfelmérés
 • Használt Honda CR-V használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Hyundai Kona felkészítés műszaki vizsgára XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Műszeres Jaguar Daimler használt autó állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Szakértő Jeep Grand Cherokee autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Kia Cerato autó értékbecslés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Lada Priora felkészítés műszaki vizsgára
 • Hétvégi Lancia Lybra átvizsgálás külföldi út előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Olcsó Land Rover Range Rover Velar helyszíni állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Mindenre kiterjedő Lexus LC autó értékbecslés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Lincoln Town Car átvizsgálás külföldi út előtt
 • Olcsó Maserati Quattroporte autóvizsgálat helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Helyszíni Mazda Tribute használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Megbízható Mercedes Vito helyszíni állapotfelmérés
 • Műszeres Mitsubishi Montero átnézés utazás előtt XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Használt Nissan Micra használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Használt Opel Grandland X autó értékbecslés
 • Megbízható Peugeot 208 átnézés utazás előtt
 • Műszeres Pontiac Catalina helyszíni állapotfelmérés
 • Alapos Porsche Macan átvizsgálás külföldi út előtt
 • Olcsó Renault Laguna használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Megbízható Rolls-Royce Silver Shadow használtautó átvizsgálás helyszínen XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Használt Rover 600 helyszíni állapotfelmérés
 • Megbízható Saab 93 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Alapos Seat Tarraco használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Olcsó Skoda Rapid helyszíni állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Megbízható Smart Fortwo Cabrio helyszíni autó állapotfelmérés
 • Megbízható Ssangyong Korando autóvizsgálat helyszínen
 • Helyszíni Subaru BRZ helyszíni állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út
 • Mindenre kiterjedő Suzuki Alto autóvizsgálat helyszínen
 • Mindenre kiterjedő Tesla Model X helyszíni autó állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Toyota Tundra használt autó állapotfelmérés
 • Műszeres Volkswagen Passat B1/B2 használt autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Volvo S60 használt autó állapotfelmérés
 • Alapos Wartburg 353 használt autó állapotfelmérés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár!

Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni teherautó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út környékén +36 70 352 1562!

Helyszíni jármű átnézés XXI. kerület II Rákóczi Ferenc út vonzáskörzetében, átnézés az autópiacon +36 70 352 1562.

error: Content is protected !!
Ugrás az oldal tetejére