Szakértő Porsche 925 átnézés XXII. kerület Háros utca autókereskedőnél

Megosztás

Szakértő Porsche 925 átnézés XXII. kerület Háros utca autókereskedőnél

Használt jármű állapotfelmérés azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha az újonnan vásárolt autója nem szorulna javításra néhány hét múlva már a szerelőnél? Örülne neki, ha egy tapasztalt szerelő átnézné a kinézett autót?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri az árát a kinézett autó, és megeshet, hogy az ismerős nem képes pótolni a rejtett hibák felderítésében tapasztalt autóvásárlási tanácsadót.

 • A 2000-es évjárattól kezdődően vállaljuk egy vagy akár több autó vizsgálatát háznál, kereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Kiküszöböljük, hogy olyan autót vásároljon meg, amit az autót használva megbánna.
 • Elmondjuk az autó szokásos szériahibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen lehetséges költségek fordulhatnak elő az adott autóval kapcsolatban.
helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca

Gyakori hibák használt autók vásárlásakor

 1. A jármű vevője azt hiszi, hogy manapság már nincs lehetőség előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, hogy tekerte a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók esetén a km óra tekerést gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, ugyanis ha napvilágra is kerülne a km óra manipulálása, a kereskedő állíthatná azt, hogy ő már ezzel a hibával vette meg a járművet. A külföldről behozott használt járművek ellenőrzésekor műszerrel vizsgáljuk a km óra előre pörgetésének tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés mellőzése. A járművek karosszériáján típusonként különböző a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy az autó balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, mindössze gyárilag kisebb a festék vastagsága. Ha rendelkezik ilyen műszerrel, az remek, de sajnos sokan nem tudják, hogy hol javasolt ellenőrizni, és nem mindenki képes értelmezni a kapott adatokat.
 3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár százezer forintos nagyságrendű többletkiadást is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvételekor azonnal cserélni kell a gumikat, ugyanis olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még kielégítő lenne, ellenben a gumi anyaga annyira régi, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos kiadást jelenthet kerékmérettől függően, kiváltképpen olyankor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van az autók felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is alapvetően befolyásolja azt, hogy a jármű milyen célra használható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a várható hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben a járművön.

A fenti kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy korrekt vétel legyen.

Használtautó vétele során jó szempontok

 1. Mindegy, hogy mit állít az eladó, az egyedüli fontos szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig be sem volt indítva az autó” típusú állításoknak, mert mindez nem jelent semmit.
 2. Ne a kolléga mondjon szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Okosabb elkerülni a problémát, illetve ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv nem minden. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete röviden

A következő felsorolás nem kimerítő, csak a megszokott lépéseket demonstrálja.

 • Külső ellenőrzés: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
 • Belső felmérés: ülések, műszerfal
 • Alul: pl. gumik állapota. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, alváz ellenőrzése.
 • Motor felmérése: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
 • Működés ellenőrzése: a kocsi beindításakor a motor ellenőrzése.

Az ellenőrzés után részletes jelentés a tapasztalt gondokról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak áttekintése.

Helyszíni Renault állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca és műszeres motordiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó átvizsgáltatásával XXII. kerület Háros utca körzetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon!

FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott gépkocsik átnézését tudjuk vállalni!

A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember.

Az alábbi képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról:

használt kocsi átnézése XXII. kerület Háros utca

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca környékén?

A kocsi általános állapotának ellenőrzése XXII. kerület Háros utca területén

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével feltérképezhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, szélvédő átnézése.

Autó ellenőrzése belül: többek között a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj állapotának megtekintése.

Motordiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó programozás, légzsákadatok műszeres bemérése, világítóberendezések és fékhatás vizsgálata a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával.

műszeres fékhatás mérés XXII. kerület Háros utca

A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre csatlakozva még számos egyéb műszaki mutató is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba.

Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok hosszabb távon szabják meg a jármű működtetésének ráfordítását, de mindenképpen érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében.

Az adott gépjármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Használt kocsi átnézés díja XXII. kerület Háros utca

A gépkocsi átvizsgálásának ára attól függően változik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az átnézés árát telefonos megbeszélés után tudjuk megadni.

használt autó átnézés XXII. kerület Háros utca

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

Az átvizsgálás ideje legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépkocsiról.

Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A részletes, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett felmérés akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő járműtől!

Minden műszaki probléma felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. A speciálisabb tesztek kizárólag szervizműhelyben bonyolíthatók le. Ilyenek többek között pl. a futómű hibáinak pontos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet megmondani, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások alakultak ki a jármű élettartama során.

autó gyújtásdiagnosztika XXII. kerület Háros utca

Milyen eszközöket vetünk be az autó átnézéséhez?

A legdrágább műszer, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Gyakorta fordul elő, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki.

Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legdrágább komponense, ezt az ellenőrzést okvetlenül érdemes megcsinálni!

A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ehhez kapcsolódóan a vizsgált gépkocsi esetleges más sérüléseire is lehet gyanakodni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni?

A tesztkör olyan lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak ajánlunk.

Tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:

 • Zörejek az autó különféle komponensei felől
 • A jármű menetdinamikája
 • A futómű állapota
 • A fékhatás vizsgálata
 • A motor zörejei
 • A váltó esetleges rendellenességei
 • A tengelykapcsoló státusza
autó felkészítése műszaki vizsgára XXII. kerület Háros utca

Többnyire a következő típusok átnézését végezzük el:

 • Megbízható Alfa Romeo 155 autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Alapos Audi 100 használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Háros utca
 • Alapos BMW 1 helyszíni állapotfelmérés
 • Szakértő Citroen AX használtautó átvizsgálás helyszínen XXII. kerület Háros utca
 • Olcsó Chrysler Pacifica autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Háros utca
 • Műszeres Dacia Lodgy helyszíni autó állapotfelmérés
 • Műszeres Daewoo Nubira használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Mobil Ford Focus felkészítés műszaki vizsgára
 • Műszeres Daihatsu Trevis helyszíni állapotfelmérés
 • Helyszíni Dodge Nitro felkészítés műszaki vizsgára
 • Alapos Fiat 1900 autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Háros utca
 • Megbízható Ford Fusion helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Mindenre kiterjedő Honda Legend használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Helyszíni Hyundai Coupe használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Megbízható Jaguar XF helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Alapos Jeep Cherokee előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Háros utca
 • Műszeres Kia Rio előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Háros utca
 • Mindenre kiterjedő Lada 110 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Hétvégi Lancia Lybra műszeres vizsgálata
 • Szakértő Land Rover Range Rover Velar autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Szakértő Lexus RX autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Szakértő Lincoln Continental autóvizsgálat helyszínen XXII. kerület Háros utca
 • Használt Maserati Coupe előzetes műszaki átvizsgálása
 • Megbízható Mazda B 2500 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Műszeres Mercedes S osztály helyszíni állapotfelmérés
 • Mindenre kiterjedő Mitsubishi Outlander autóvizsgálat helyszínen
 • Szakértő Nissan Primastar autó értékbecslés XXII. kerület Háros utca
 • Megbízható Opel Astra J autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Olcsó Peugeot 308 helyszíni állapotfelmérés
 • Hétvégi Pontiac Solstice használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Műszeres Porsche 925 helyszíni autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Renault Megane átnézés utazás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Alapos Rolls-Royce Silver Shadow átnézés utazás előtt
 • Helyszíni Rover Mini autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Olcsó Saab 99 műszeres vizsgálata XXII. kerület Háros utca
 • Alapos Seat Cordoba átnézés utazás előtt
 • Szakértő Skoda Suberb előzetes műszaki átvizsgálása XXII. kerület Háros utca
 • Szakértő Smart Roadster helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Szakértő Ssangyong Kyron autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Szakértő Subaru Leone használt autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Hétvégi Suzuki Baleno helyszíni autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Tesla Model X autó állapotfelmérés vásárlás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Mindenre kiterjedő Toyota Land Cruiser átvizsgálás külföldi út előtt XXII. kerület Háros utca
 • Mindenre kiterjedő Volkswagen Transporter átnézés utazás előtt XXII. kerület Háros utca
 • Helyszíni Volvo 200-as sorozat helyszíni autó állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca
 • Mindenre kiterjedő Wartburg 1.3 helyszíni állapotfelmérés XXII. kerület Háros utca

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár!

Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű teljes körű állapotfelmérésével XXII. kerület Háros utca övezetében +36 70 352 1562!

Használt jármű vizsgálat XXII. kerület Háros utca régiójában, átnézés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Ugrás az oldal tetejére